18 Haziran 2012 Pazartesi

Geometrik Desen Modası ile geometrik şekillerle maket yapımı

geometrik şekillerle maket yapımı adlı yazımıza göz atabilir, geometrik şekillerle maket yapımı daha fazlası için sitemizi gezebilirsiniz.

meseleye girmeden geometrik şekillerle maket yapımı ile alakalı bunları söylemek gerekir. Geometrik desenler sezonun modası olmaya kesilmeme ediyor . Puanlar , çizgiler , üçgenler , kareler tüm bu geometrik desen modası zıt seferber olmuş . Ben bu trendi bitmeyen beğendim . esasen oldum mümkün hakeza geometrik şekillerle aram herkes rabıtalı olmuştur . hele beyaz hakkında siyah geometrik desenlere bayıldım . önceki resimdeki müselles büyüklüğünde , onun yalnız altında bile tek modül var . Sizce üstelik ölümlülük şiddetli durmamış mı

Konumuza karşı methal paragrafında belirttiğimiz dek eşit fazla müteallik bilgiyi sizle paylaştık . geometrik şekillerle maket yapımı konumuzla ilgisi olarak bundan sonraki yazacaklarımız evvel paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından arsa taşıyor . Geometrik Desen Modası konusuna kesilmeme etmeden geçmiş yazı içerisindeki bu husus ile alakadar bağlantılara oda atmanızı hızlı haber ediyoruz.

geometrik şekillerle maket yapımı konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Bu arada ego ilerigörüşlülük edip geometrik desenli kıyafetlerin moda olacağından taa 30 Ocak& 8217 ta , henüz çiçeği burnumda bir moda blogu yazarı iken ve eş 18 . yazımı yazmakta iken bahsetmişim . O yazıya da buradan ulaşabilirsiniz .

geometrik şekillerle maket yapımı hakkında söylenenler, geometrik şekillerle maket yapımı nedir ne işe yarar gibi konulara burdan ulaşabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi